AIRCO :

ALTIJD het gewenste klimaat in huis


Ga voor aangename temperaturen zowel in de winter als de zomer!


Hou het zomers lekker koel binnen en in de winter heerlijk warm door een airco geplaatst en gemonteerd door ons. Veel mensen denken bij een airco alleen aan koele en verfrissende lucht, maar een airconditioning geeft ook warme lucht. Heerlijk voor in de koudere maanden. Wij geven je graag meer informatie over je gewenste installatie.Voor het kopen en installeren van een airco ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kan je niet alleen een airco kopen, wij installeren deze ook waar jij wilt:


  • in huis
  • in de garage
  • in je kantoor / bureau
  • in je wijnkelder
  • waar dan ook!


Zo hou je het hoofd koel en warm gedurende het hele jaar! Laat ook jouw airco installeren door een professioneel en gecertificeerd bedrijf. Maak gratis én vrijblijvend een offerte of neem contact met ons op. Wij helpen graag en denken met je mee over het kopen en installeren van een airco.Waarom nu een airco?


Nu thuiswerken het nieuwe normaal lijkt te worden, wil je het thuis zo aangenaam mogelijk maken. Waar je op kantoor nog wel eens last kan hebben van collega’s die liever een andere temperatuur willen dan jij, bepaal jij het thuis helemaal zelf!

De afgelopen zomers waren heet, heel erg heet en de airco voorraad bij de leveranciers was al snel uitgeput. Wees daarom goed voorbereid en laat vandaag nog een airco thuis installeren. Dan ben jij deze zomer zeker van een heerlijk koel huis, koele nachtrust en een heerlijk koele werkplek.

Wie denkt dat een airco alleen voordelen heeft in een hete zomer, heeft het mis. Dankzij de warmtepompfunctie zorgt de airco ook tijdens de winter voor aangename temperaturen. Laat jouw airco installeren door ons en zo ben je verzekerd van een goede installatie en geniet je volop van de verkoelende én verwarmende lucht van jouw (nieuwe) airco.